Apothekersassistent Bereidingen Klinische Farmacie

Omdat je nauwkeurig, systematisch en ordelijk bent.


Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door Gonnie Munstermann, teamleider Klinische Farmacie. Zij is te bereiken via telefoonnummer 077 – 320 5186.

Dit wordt je nieuwe baan

Als apothekersassistent bereidingen ga je werken op de afdeling Klinische Farmacie. De afdeling Klinische Farmacie, bestaande uit de ziekenhuisapotheek en twee poliklinische apotheken, levert farmaceutische diensten en zorg aan patiënten en professionals verbonden aan VieCuri. De afdeling Klinische Farmacie beschikt over een gecertificeerde bereidingsafdeling waar geneesmiddelen bereid worden voor patiënten verbonden aan VieCuri en het Laurentius ziekenhuis. 

Tevens levert de afdeling farmaceutische zorg aan ruim 2500 cliënten in diverse zorginstellingen in de regio Noord- en Midden Limburg (ouderenzorg, gehandicaptenzorg en psychiatrische zorg) alsmede aan diverse andere externe partijen zoals bijvoorbeeld de ambulancediensten.

Als apothekersassistent bereidingen houd je je bezig met het zelfstandig bereiden van een ruim assortiment steriele-, aseptische- en niet steriele geneesmiddelen op voorraad of op maat voor de individuele patiënt. Daarnaast maak je geneesmiddelen voor toediening gereed, voornamelijk aseptisch, waaronder parenterale voedingen, cassettes, cytostatica en participeer je in de bereiding van de radiofarmaca.

De werkzaamheden vinden plaats in cleanrooms die speciaal voor dit doel ontworpen zijn en waar onder GMP-z condities gewerkt wordt.

Welkom in het team

Je gaat onderdeel uitmaken van het team Klinische Farmacie, dat bestaat uit, het hoofd van de Klinische farmacie, de manager bedrijfsvoering, (ziekenhuis-)apothekers(i.o.), teamleiders, apothekersassistenten, farmaceutisch medewerkers, farmaceutisch analisten, stafmedewerkers, kwaliteitsmedewerkers en een secretaresse.

Onze medewerkers werken verdeeld over diverse subafdelingen binnen de Klinische Farmacie: distributie, inkoop, bereidingen, laboratorium, transmuraal en kwaliteit.

Wat breng je mee?

Wij zijn op zoek naar een betrouwbare medewerker die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je bent nauwkeurig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar je kan ook flexibel zijn. 

Daarnaast:

  • beschik je over een mbo-diploma tot apothekersassistent;
  • heb je bij voorkeur ervaring in de functie van apothekersassistent binnen een ziekenhuisapotheek;
  • heb je bij voorkeur kennis van de GMP-z of andere kwaliteitssystemen;
  • ben je communicatief vaardig en een echte teamplayer;
  • ben je in staat om onder druk nauwkeurig te werken;
  • ben je klantgericht in denken en handelen.

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. 

Binnen VieCuri:

  • Ontvang je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijds goedbevinden;
  • Geschiedt salariëring, afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens FWG 40 tot een maximum van € 2.937,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur per week);
  • Ontvang je 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Kun je gebruik maken van een groot aanbod van e-learning modulen die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen. 

Praktische informatie

Locatie Venlo

Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door Gonnie Munstermann, teamleider Klinische Farmacie. Zij is te bereiken via telefoonnummer 077 – 3205186.

Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer dan vóór 5 juni aanstaande via onderstaande button.