ANIOS SEH

Contact over vacature

Dit wordt je nieuwe baan
Als ANIOS SEH ben je onderdeel van de SEH groep die bestaat uit SEH-artsen, AIOS SEH, ANIOS SEH en een PA (in opleiding). Als ANIOS ben je medeverantwoordelijk voor de acute opvang van patiënten op de SEH en op bepaalde momenten op de EHH. Op de SEH werk je onder laagdrempelige supervisie van een grote vakgroep SEH artsen die 24/7 aanwezig zijn. De vakgroep spoedeisende geneeskunde oefent het vak in de volle breedte uit. Denk bijvoorbeeld aan het leiden van reanimaties, de opvang van multitraumapatiënten, spoedechografie, procedurele sedatie en locoregionale pijnstilling. Op de EHH werk je onder laagdrempelige supervisie van de cardiologen. Er is sprake van een prettige samenwerking op- en tussen beide afdelingen. Wij vinden collegialiteit, enthousiasme en een gunstig leerklimaat met laagdrempelige supervisie belangrijk. In het kader van opleiding is er een goed onderwijsprogramma en de mogelijkheid om in wetenschappelijk onderzoek te participeren.

De afdeling en je collega's
De SEH is onderdeel van de Spoedpost Noord Limburg op de locatie Venlo. Binnen de spoedpost kunnen patiënten terecht voor in feite alle vormen van zorg die spoed behoeven, dankzij een intensieve samenwerking binnen de spoedpost tussen medewerkers van de SEH, de HAP, de GGZ en de apotheek en dankzij een intensieve samenwerking met onze ketenpartners. Op deze goed geoutilleerde, dynamische SEH afdeling werkt een eigen team van SEH-artsen KNMG en verpleegkundigen samen met de overige specialisten en arts assistenten van alle afdelingen van VieCuri aan de beste zorg voor de patiënten die acute zorg nodig hebben. Onze SEH wordt jaarlijks door gemiddeld 25.000 patiënten bezocht. De vakgroep SEH bestaat momenteel uit 17 SEH-artsen KNMG. Wij werken samen met een gemotiveerde groep van AIOS, ANIOS en één PA (in opleiding). VieCuri is een topklinisch opleidingsziekenhuis en heeft sinds 2006 de erkenning voor de opleiding tot SEH-arts KNMG. De SEH-opleiding wordt enthousiast en breed gedragen binnen het ziekenhuis. Daarnaast is wetenschappelijk onderzoek een belangrijke pijler van de afdeling. De vakgroep Cardiologie beoefent de cardiologie in al haar facetten, inclusief interventiecardiologie. De vakgroep bestaat uit 13 cardiologen aangevuld met AIOS, ANIOS en PA’s.

Dit ben jij
Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s met een afgeronde opleiding geneeskunde. Affiniteit met de acute geneeskunde zien wij graag terug in jouw CV. Als persoon weet jij je hoofd koel te houden in stressvolle situaties en krijg je er energie van wanneer je moet multitasken. Daarnaast ben je een echte teamspeler en zet je jezelf graag in voor de zorg voor onze acute patiënten.  Tot slot vind je het leuk om mee te werken aan het opleiden van jongere collega’s (o.a co-assistenten en senior co-assistenten).

Dit bieden wij
Naast de unieke kans om als ANIOS kennis te maken met de acute geneeskunde in de volle breedte bieden we je het volgende:
  • Een dienstverband voor één jaar, met de mogelijkheid tot verlenging bij wederzijds goedbevinden;
  • De arbeidsvoorwaarden voor deze functies worden geregeld volgens de CAO-ziekenhuizen;
  • Salariëring geschiedt, afhankelijk van ervaring, volgens FWG 65 met een maximum van € 6.396 (op basis van een 36-urige werkweek, exclusief toeslagen). Per 1 juni 2024 komt daar 5% bovenop wegens de nieuwe CAO;
  • Een aantrekkelijke regeling voor het reizen met openbaar vervoer met korting tussen 30% en 60%;
  • Ook bieden wij een uitgebreide ABCD cursus (ExpertCollege) of deelname aan de cursus ATLS cursus. Daarnaast krijg je een opleidingsbudget van €1000,- bij een dienstverband van tenminste één jaar.
Daarnaast hebben wij een uitgebreid pakket flexibele arbeidsvoorwaarden genaamd FlexieCuri, waaronder bijvoorbeeld sportarrangementen en verzekeringen.

Dit zijn wij

VieCuri is een topklinisch ziekenhuis. Met verstand van zaken en gevoel voor mensen dragen wij zorg voor de gezondheid van alle inwoners in Noord-Limburg. Dát is onze missie. 

We leveren naast medisch specialistische zorg ook complexe zorg. Patiënten van (ver) buiten de regio komen hiervoor naar ons ziekenhuis. We zijn ambitieus op het gebied van onderzoek, opleiding en innovatie. Naast de behandeling van ziekte, richten wij ons op het gezond(er) worden en blijven van onze patiënten. Daarnaast zijn we een belangrijke opleidingsplek voor artsen, verpleegkundigen en andere behandelaars. Wij willen groeien. In alle opzichten. En dat doen we ook. Niet alleen met bijvoorbeeld de bouw van een nieuw OK-complex, maar ook als het gaat om jouw persoonlijke groei. Jouw welzijn en werkplezier vinden wij erg belangrijk. 

 

Vragen?
Stel ze aan Tessa

 

 

 

Tessa Koninkx
Adviseur Recruitment

E tkoninkx@viecuri.nl
M 06 57164442
T 077 3205022