ANIOS SEH

Kom jij ons team versterken?


Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door Marieke Versteegen, SEH-arts KNMG via telefoonnummer 077 - 3205810

Dit wordt je nieuwe baan

De vakgroep spoedeisende geneeskunde oefent het vak in de volle breedte uit. Denk bijvoorbeeld aan het leiden van reanimaties, de opvang van multitraumapatiënten, spoedechografie, procedurele sedatie en locoregionale pijnstilling. Daarnaast is er een unieke en verregaande samenwerking met Ambulancezorg Limburg-Noord, waarbij de SEH-arts KNMG de medische achterwachtfunctie vervult en er als eerste ambulanceregio in Nederland artsen op de ambulance worden ingezet.

Als ANIOS ben je medeverantwoordelijk voor de acute opvang op de spoedeisende hulp. Wij bieden je een prettige samenwerking, collegialiteit en een gunstig leerklimaat met laagdrempelige supervisie in een enthousiaste afdeling. In het kader van de opleiding is er een goed onderwijsprogramma. 

Deze functie geeft je de mogelijkheid om ervaring op te doen als opstap naar een opleiding tot SEH-arts KNMG. 

Welkom in het team

De Spoedeisende Hulp (SEH) is onderdeel van de Spoedpost Noord Limburg op de locatie Venlo. Binnen de spoedpost kunnen patiënten terecht voor in feite alle vormen van zorg die spoed behoeven, dankzij een intensieve samenwerking binnen de spoedpost tussen medewerkers van de SEH, de HAP, de GGZ, de tandartsen en de apotheek en dankzij een intensieve samenwerking met onze ketenpartners.

Op deze goed geoutilleerde, dynamische SEH afdeling werkt een eigen team van SEH-artsen KNMG en verpleegkundigen samen met de medisch specialisten en arts assistenten van alle afdelingen van VieCuri aan de beste zorg voor de patiënten die acute zorg nodig hebben. Onze SEH wordt jaarlijks door gemiddeld 25.000 patiënten bezocht.

De vakgroep bestaat momenteel uit 8 SEH-artsen KNMG; in kader van een bezetting met 24-uursdekking wordt uitbreiding gezocht. Wij werken samen met een gemotiveerde groep van ANIOS en AIOS. VieCuri is een topklinisch opleidingsziekenhuis en heeft sinds 2006 de erkenning voor de opleiding tot SEH-arts KNMG. De SEH-opleiding wordt enthousiast en breed gedragen binnen het ziekenhuis. Daarnaast is wetenschappelijk onderzoek een belangrijke pijler van de afdeling.

Wat breng je mee?

Je hebt de opleiding geneeskunde afgerond en bent vanaf half april 2020 beschikbaar. Je bent een teamspeler en zet jezelf graag in voor de zorg voor onze acute patiënten. 

Tevens vind je het leuk om mee te werken aan het opleiden van jongere collega’s (o.a co-assistenten/ semi-artsen).

We hebben je veel te bieden

Het dienstverband is voor in eerste instantie 6 maanden, met de mogelijkheid tot verlenging. De arbeidsvoorwaarden voor deze functies worden geregeld volgens de cao-ziekenhuizen. Salariëring geschiedt, afhankelijk van ervaring, volgens FWG 65. Ook bieden wij een opleidingsbudget van € 1.000,= bij een dienstverband van tenminste 1 jaar. Daarnaast hebben wij een uitgebreid pakket flexibele arbeidsvoorwaarden genaamd FlexieCuri, waaronder bijvoorbeeld sportarrangementen en verzekeringen.

Praktische informatie

Locatie: Venlo

Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door Marieke Versteegen, SEH-arts KNMG via telefoonnummer 077 - 3205810.

Heb jij interesse om bij ons ervaring op te komen doen, reageer dan vóór 22 maart via de button "solliciteren".