ANIOS Oogheelkunde

Contact over vacature

Dit wordt je nieuwe baan
Wil jij een goede basis leggen voor een specialisatie tot Oogarts? Topklinisch ziekenhuis VieCuri biedt jou de kans om als ANIOS aan de slag te gaan om zo de benodigde (praktijk)ervaring op te doen. VieCuri biedt jou een afwisselende baan in de directe patiëntenzorg op de poli Oogheelkunde. Je draait mee in het spreekuur en dient zelfstandig intravitreale injecties toe bij patiënten met vocht in het netvlies door diabetes, macula degeneratie of retinale vaatafsluitingen. In principe werk je veel samen met en onder supervisie van de oogartsen. Voordeel van deze functie: je werkt geen avond-/nacht- en weekenddiensten!  Kortom een fijne plek in ons enthousiaste team!

De afdeling en je collega's
De vakgroep Oogheelkunde van VieCuri Medisch Centrum voor Noord-Limburg bestaat uit een team van 6 oogartsen en 1 AIOS die op de locaties in Venlo en Venray werkzaam zijn.  Oogheelkunde is een dynamische afdeling! De turnover aan patiënten is hoog en het groot aantal verschillende processen zorgt voor voldoende variatie binnen de afdeling. Je werkt samen met oogartsen, arts-assistenten, orthoptisten, optometristen, technisch oogheelkundig assistenten (toa's) en doktersassistenten.
Door de vele ontwikkelingen blijft het werk uitdagend.

Dit ben jij
Voor deze functie zoeken wij gemotiveerde, enthousiaste arts-assistenten die houden van een uitdaging!
Ook als je binnenkort je artsexamen behaalt, wordt je van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Dit bieden wij
VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. 
  • In eerste instantie bieden we een contract voor de duur van 7 maanden;
  • Salaris is ingeschaald volgens cao Ziekenhuizen conform FWG 65 max. € 6.396,- per maand (bij een 36-urige werkweek, exclusief ORT). Per 1 juni 2024 komt daar 5% bovenop wegens de nieuwe CAO;
  • 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Een aantrekkelijke regeling voor het reizen met openbaar vervoer met korting tussen 30% en 60%;
  • Een opleidingsgerichte werkplek in een topklinisch STZ ziekenhuis;
  • Een opleidingsbudget van € 1.000,= bij een dienstverband van tenminste één jaar;
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learnings die je helpen in je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.
Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Dit zijn wij

VieCuri is een topklinisch ziekenhuis. Met verstand van zaken en gevoel voor mensen dragen wij zorg voor de gezondheid van alle inwoners in Noord-Limburg. Dát is onze missie. 

We leveren naast medisch specialistische zorg ook complexe zorg. Patiënten van (ver) buiten de regio komen hiervoor naar ons ziekenhuis. We zijn ambitieus op het gebied van onderzoek, opleiding en innovatie. Naast de behandeling van ziekte, richten wij ons op het gezond(er) worden en blijven van onze patiënten. Daarnaast zijn we een belangrijke opleidingsplek voor artsen, verpleegkundigen en andere behandelaars. Wij willen groeien. In alle opzichten. En dat doen we ook. Niet alleen met bijvoorbeeld de bouw van een nieuw OK-complex, maar ook als het gaat om jouw persoonlijke groei. Jouw welzijn en werkplezier vinden wij erg belangrijk. 

 

Vragen?
Stel ze aan Tessa

 

 

 

Tessa Koninkx
Adviseur Recruitment

E tkoninkx@viecuri.nl
M 06 57164442
T 077 3205022