ANIOS Longgeneeskunde

Kom jij ons team versterken?

 

Inlichtingen over functie worden graag verstrekt door de longartsen B. Bogaarts of K. Crijns te bereiken via telefoonnummer 077-3205555.

Dit wordt je nieuwe baan

Wij bieden een fijne plek in ons enthousiaste team, waarbij er een prettige omgang is tussen assistenten, physician assistants, longartsen en verpleging. Als ANIOS Longgeneeskunde heb je een afwisselende baan. Overdag verricht je voornamelijk klinische werkzaamheden, die worden afgewisseld met de acute opvang op de SEH en consulten binnenshuis. Daarnaast is er een mogelijkheid om mee te kijken op de longfunctie- en scopie-afdeling, en kun je leren om zelf pleurapuncties en –drainages te verrichten. Verder leer je niet alleen veel over de longgeneeskunde, maar ook op bijvoorbeeld cardiologische en internistisch gebied, vanwege het feit dat bij veel patiënten sprake is van comorbiditeiten. In principe werk je veel samen met en onder supervisie van de longartsen.

Voordeel van deze functie: je werkt geen avond-/nacht- en weekenddiensten!

De functie is een goede opstap voor degenen die graag in opleiding tot longarts willen treden of hun algemene kennis van de longgeneeskunde en cardiologie willen vergroten alvorens zij starten met de huisartsenopleiding.

Welkom in ons team

De afdeling Longgeneeskunde is een afdeling met een variabele beddencapaciteit die seizoen afhankelijk is. De afdeling biedt een breed en gevarieerd pakket aan zorg, o.a. chronische en oncologische zorg. 

Binnen het ziekenhuis werken 7 longartsen welke de afdeling superviseren. Verder zijn er op de klinische afdeling 1 ANIOS, 1 co-assistent en 2 Physician assistents werkzaam waarbij een nauwe samenwerking vanzelfsprekend is. Er worden wekelijks besprekingen gehouden en de afdeling participeert ook in de opleiding interne geneeskunde.

Wat breng je mee?

Je hebt de opleiding Geneeskunde afgerond en bent een enthousiaste collega die, onder supervisie, zelfstandig kan werken. Naast het goed kunnen functioneren in een team is het essentieel dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt.

We hebben je veel te bieden

Wij bieden je: een prettige samenwerking, collegialiteit en een gunstig leerklimaat met supervisie op korte afstand in een enthousiaste afdeling. 

Contractduur wordt in overleg vastgesteld met een maximum van (in eerste instantie) 1 jaar. De arbeidsvoorwaarden voor deze functies worden geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Salariëring geschiedt, afhankelijk van ervaring, in fwg 65 (maximaal € 5.620,- bruto per maand). Bij een dienstverband van tenminste 1 jaar bieden wij een opleidingsbudget van € 1.000,-.

Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Bij gebleken geschiktheid (indien de ambitie bestaat om longarts te worden) zal de vakgroep zich inzetten een opleidingsplaats voor je te vinden.

Praktische informatie

Locatie Venlo

Inlichtingen over functie worden graag verstrekt door de longartsen B. Bogaarts of K. Crijns te bereiken via telefoonnummer 077-3205555.

Heb je interesse in deze functie? Reageer dan via onderstaande button ‘solliciteren’ en laat jouw motivatiebrief en cv achter.