ANIOS Interne Geneeskunde

Ben jij de gemotiveerde arts-assistent die wij zoeken?


Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door dr. M.M.H. Hermans, internist-nefroloog, telefonisch bereikbaar via telefoonnummer op 077-3205555.

Dit wordt je nieuwe baan

Als ANIOS verricht je afwisselende klinische werkzaamheden en ben je medeverantwoordelijk voor de acute opvang op de spoedeisende hulp. Binnen de afdeling is er naast de algemeen inwendige geneeskunde een duidelijke profilering van de endocrinologie, vasculaire geneeskunde, maag-, darm-, leverziekten, nefrologie en oncologie/hematologie, wat ook tot uiting komt in de stages van de arts-assistenten. Er heerst een uitstekend opleidingsklimaat en er is een uitgebreid onderwijsprogramma. 

Deze functie geeft je de mogelijkheid om ervaring op te doen als opstap naar een opleiding tot internist of diverse andere beschouwende specialismen. Ook kandidaten met interesse in de huisartsgeneeskunde worden van harte uitgenodigd om te solliciteren. De opleiding inwendige geneeskunde in VieCuri participeert binnen de Regionale Opleidingsregio Zuid-Oost Nederland (OORZON). In het kader van affiliatie met het Academisch Ziekenhuis Maastricht worden ook co-assistenten opgeleid. 

Welkom in het team

De arts-assistenten werken binnen de vakgroep interne geneeskunde en vakgroep MDL en kunnen ook werkzaamheden verrichten bij de longgeneeskunde en cardiologie. Er werken momenteel in totaal 17 arts-assistenten, waarvan de meeste in opleiding zijn tot internist of in vooropleiding tot onder andere MDL-arts, cardioloog, longarts of reumatoloog.

Wat breng je mee?

Jij bent een gemotiveerde arts-assistent die, onder supervisie, zelfstandig kan werken. Naast het goed kunnen functioneren in een team is het essentieel dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Je hebt de opleiding geneeskunde afgerond. Je bent per direct beschikbaar.

We hebben je veel te bieden

In eerste instantie bieden we een contract voor de duur van 7 maanden. De arbeidsvoorwaarden voor deze functies worden geregeld volgens de CAO-ziekenhuizen. Salariëring geschiedt, afhankelijk van ervaring, volgens FWG 65 (maximaal € 5.504,- bruto per maand). Ook bieden wij een opleidingsbudget van € 1.000,- bij een dienstverband van tenminste 1 jaar.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid pakket flexibele arbeidsvoorwaarden genaamd FlexieCuri en kun je sportarrangementen en verzekeringen afsluiten.

Praktische informatie

Locatie: Venlo

Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door dr. M.M.H. Hermans, internist-nefroloog, telefonisch bereikbaar via telefoonnummer op 077-3205555.

Sollicitanten nodigen we uit de sollicitatie direct via e-mail te sturen naar:  marchermans@viecuri.nl