ANIOS Interne Geneeskunde 

Contact over vacature

Dit wordt je nieuwe baan
Wil jij weten hoe jouw carrière zich kan ontwikkelen als opstap naar een opleiding tot internist of diverse andere beschouwende specialismen? Of wil je een goede basis leggen voor een specialisatie tot huisarts of specialist ouderengeneeskunde? Topklinisch ziekenhuis VieCuri biedt jou de kans om als ANIOS aan de slag te gaan om zo de benodigde (praktijk)ervaring op te doen.

Als ANIOS verricht je afwisselende klinische werkzaamheden en ben je medeverantwoordelijk voor de acute opvang op de spoedeisende hulp. Binnen de afdeling is er naast de algemeen inwendige geneeskunde een duidelijke profilering van de endocrinologie, vasculaire geneeskunde, maag-, darm-, leverziekten, nefrologie en oncologie/hematologie, wat ook tot uiting komt in de stages van de arts-assistenten. Er heerst een uitstekend opleidingsklimaat en er is een uitgebreid onderwijsprogramma. 

De opleiding inwendige geneeskunde in VieCuri participeert binnen de Regionale Opleidingsregio Zuid-Oost Nederland (OORZON). In het kader van affiliatie met het Academisch Ziekenhuis Maastricht worden ook co-assistenten opgeleid. 

De afdeling en je collega's
De arts-assistenten werken binnen de vakgroep interne geneeskunde en vakgroep MDL en kunnen ook werkzaamheden verrichten bij de longgeneeskunde en cardiologie. Er werken momenteel in totaal 17 arts-assistenten, waarvan de meeste in opleiding zijn tot internist of in vooropleiding tot onder andere MDL-arts, cardioloog, longarts of reumatoloog.

Wij bieden je: een prettige samenwerking, collegialiteit en een gunstig leerklimaat met supervisie op korte afstand in een enthousiaste afdeling. Vanwege een groot natuurlijk verloop van onze ANIOS richting opleidingsplekken hebben wij vaak ruimte voor nieuwe assistenten.

Dit ben jij
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde arts-assistent die, onder supervisie, zelfstandig kan werken. Naast het goed kunnen functioneren in een team is het essentieel dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt.
  • Je hebt de opleiding geneeskunde afgerond.
  • Je bent per direct beschikbaar.
Daarnaast ben je een echte teamspeler en zet je jezelf graag in voor de zorg voor onze patiënten.   

Dit bieden wij
VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. 
  • In eerste instantie bieden we een contract voor de duur van 7 maanden;
  • Salaris is ingeschaald volgens cao Ziekenhuizen conform FWG 65 max. € 6.716 per maand (bij een 36-urige werkweek, exclusief ORT);
  • 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Een aantrekkelijke regeling voor het reizen met openbaar vervoer met korting tussen 30% en 60%;
  • Een opleidingsgerichte werkplek in een topklinisch STZ ziekenhuis;
  • Een opleidingsbudget van € 1.000,= bij een dienstverband van tenminste één jaar;
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learnings die je helpen in je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.
Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Dit zijn wij

VieCuri is een topklinisch ziekenhuis. Met verstand van zaken en gevoel voor mensen dragen wij zorg voor de gezondheid van alle inwoners in Noord-Limburg. Dát is onze missie. 

We leveren naast medisch specialistische zorg ook complexe zorg. Patiënten van (ver) buiten de regio komen hiervoor naar ons ziekenhuis. We zijn ambitieus op het gebied van onderzoek, opleiding en innovatie. Naast de behandeling van ziekte, richten wij ons op het gezond(er) worden en blijven van onze patiënten. Daarnaast zijn we een belangrijke opleidingsplek voor artsen, verpleegkundigen en andere behandelaars. Wij willen groeien. In alle opzichten. En dat doen we ook. Niet alleen met bijvoorbeeld de bouw van een nieuw OK-complex, maar ook als het gaat om jouw persoonlijke groei. Jouw welzijn en werkplezier vinden wij erg belangrijk. 

 

Vragen?
Stel ze aan Suzanne

 

 

 

Suzanne Quaring
Adviseur Recruitment en Mobiliteit

E squaring@viecuri.nl
M 06 22807870
T 077 3205022