ANIOS IC

Contact over vacature

Dit wordt je nieuwe baan

Topklinisch ziekenhuis VieCuri biedt jou de kans om als ANIOS IC aan de slag te gaan om zo de benodigde (praktijk)ervaring op te doen.

Jouw werkzaamheden bestaan uit directe patiëntenzorg op de IC onder zorgvuldige supervisie van de intensivisten. Je maakt deel uit van het spoed interventieteam en het reanimatieteam. Wij bieden een uitdagende functie in een zeer prettige werkomgeving, waarbij werken in teamverband centraal staat. Tijdens jouw aanstelling volg je een ALS-cursus, alsmede de FCCS-cursus. Afhankelijk van de duur van de aanstelling bestaat de mogelijkheid de ATLS-cursus te volgen. 

Uit ervaring blijkt een aanstelling op onze IC een uitstekende opstap voor diverse opleidingen.

De afdeling en je collega's

De huidige IC is een ambitieuze afdeling, gevestigd op de locatie Venlo. De IC beschikt over 16 beademingsbedden. Er is formatie voor een volledige voorwacht van assistenten (8 ANIOS + 2 PA’s + 1 AIOS). Op de IC kan je vele (acute) vaardigheden trainen binnen een veilige structuur met veel aandacht voor onderwijs. 

De IC werkt in de sfeer van “Ubuntu”. Samen kom je immers verder.

Dit ben jij

Voor deze functie zoeken wij gemotiveerde, enthousiaste arts-assistenten die houden van een uitdaging en die, onder supervisie, goed zelfstandig kunnen werken. Ook als je binnenkort je arts-examen behaalt, word je van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Dit bieden wij

Het dienstverband is voor in eerste instantie 7 maanden, met de mogelijkheid tot verlenging tot 2 jaar. De arbeidsvoorwaarden worden geregeld volgens de CAO Ziekenhuizen.

  • Salaris is ingeschaald volgens CAO Ziekenhuizen in FWG 65 met een max. van € 6.396 (op basis van een 36-urige werkweek, exclusief toeslagen). Per 2024 komt daar 5% bovenop i.v.m. de nieuwe cao;
  • Een aantrekkelijke regeling voor het reizen met openbaar vervoer met korting tussen 30% en 60%;
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Een fijne werkplek in een opleidingsgericht STZ-ziekenhuis;
  • Een opleidingsbudget van € 1.000 bij een dienstverband van tenminste één jaar;
  • Je ontvangt een GoodHabitz account, voor het verder ontwikkelen van zowel jouw persoonlijke als zakelijke skills.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid pakket flexibele arbeidsvoorwaarden genaamd FlexieCuri, waaronder bijvoorbeeld sportarrangementen en verzekeringen.

Dit zijn wij
VieCuri is een topklinisch ziekenhuis. Met verstand van zaken en gevoel voor mensen dragen wij zorg voor de gezondheid van alle inwoners in Noord-Limburg. Dát is onze missie.

We leveren naast medisch specialistische zorg ook complexe zorg. Patiënten van (ver) buiten de regio komen hiervoor naar ons ziekenhuis. We zijn ambitieus op het gebied van onderzoek, opleiding en innovatie. Naast de behandeling van ziekte, richten wij ons op het gezond(er) worden en blijven van onze patiënten. Daarnaast zijn we een belangrijke opleidingsplek voor artsen, verpleegkundigen en andere behandelaars. Wij willen groeien. In alle opzichten. En dat doen we ook. Niet alleen met bijvoorbeeld de bouw van een nieuw OK-complex, maar ook als het gaat om jouw persoonlijke groei. Jouw welzijn en werkplezier vinden wij erg belangrijk.

 

Vragen?
Stel ze aan Tessa

 

 

 

 

 

 

 

 

Tessa Koninkx
Adviseur Recruitment

E tkoninkx@viecuri.nl
M 06 57164442
T 077 3205555