ANIOS Intensive Care

Contact over vacature

Dit wordt je nieuwe baan

Jouw werkzaamheden bestaan uit directe patiëntenzorg op de Intensive Care (IC) onder zorgvuldige supervisie. Je maakt deel uit van het spoed interventieteam en het reanimatieteam. Wij bieden een uitdagende functie in een zeer prettige werkomgeving, waarbij werken in teamverband centraal staat. Tijdens jouw aanstelling volg je een ALS-cursus, alsmede de FCCS-cursus. Afhankelijk van de duur van de aanstelling bestaat de mogelijkheid de ATLS-cursus te volgen. 

Uit ervaring blijkt een aanstelling op onze IC een uitstekende opstap voor diverse opleidingen.

Welkom in het team

De huidige Intensive Care is een ambitieuze afdeling, gevestigd op de locatie Venlo. De IC beschikt over 12 beademingsbedden en 4 niet beademingsbedden. Er is formatie voor een volledige voorwacht van assistenten (6 ANIOS + 2 AIOS).

Wat breng je mee?

Voor deze functie zoeken wij gemotiveerde, enthousiaste arts-assistenten die houden van een uitdaging! Ook als je binnenkort je arts-examen behaalt, wordt je van harte uitgenodigd om te solliciteren.

We hebben je veel te bieden

De arbeidsvoorwaarden voor deze functies worden geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Salariëring geschiedt, afhankelijk van ervaring, volgens FWG 65. Ook bieden wij een opleidingsbudget van € 1.000,= bij een dienstverband van tenminste 1 jaar. Het aanstellingscontract is primair voor 7 maanden, maar kan bij adequaat functioneren met nog eens 16 maanden worden verlengd Daarnaast hebben wij een uitgebreid pakket flexibele arbeidsvoorwaarden genaamd FlexieCuri. Daarnaast kent VieCuri nog andere secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. sportarrangementen en verzekeringen

Praktische informatie

Locatie Venlo

Wil je meer informatie over deze functie? Bel dan met Karen Woittiez, Intensivist, 077-3205317, zij wil je graag van meer informatie voorzien. 

Voel jij je aangesproken? Reageer dan zsm via onderstaande button "Solliciteren". Wil je meer informatie over deze functie? Bel dan met Karen Woittiez, Intensivist, 077-3205317, zij wil je graag van meer informatie voorzien.