ANIOS Cardiologie

Contact over vacature

Dit wordt je nieuwe baan

Voor de vakgroep Cardiologie zoeken wij een bevlogen ANIOS.
Na een inwerkperiode verricht je, onder supervisie van de dienstdoend cardioloog, afwisselende klinische werkzaamheden en ben je met je collega’s mede verantwoordelijk voor de zorg van onze patiënten op de reguliere verpleegafdeling, Eerste Hart Hulp, CCU en SEH. Er zijn ruime mogelijkheden voor invasieve en niet-invasieve diagnostiek (echocardiografie, nucleaire cardiologie, cardiale MRI, cardiale CT en PET/CT). 

Wij bieden je een prettige samenwerking, collegialiteit en een gunstig leerklimaat met laagdrempelige supervisie in een enthousiaste afdeling. In het kader van de opleiding is er sprake van een goed onderwijsprogramma.

De afdeling en je collega's

De vakgroep beoefent de cardiologie in al haar facetten, inclusief interventiecardiologie. Wij hebben een goede samenwerking met het Maastricht Universitair Medisch Centrum voor zaken betreffende de B-opleiding tot cardioloog, hartchirurgie en elektrofysiologie. Momenteel werken er 13 cardiologen, 2 AIOS cardiologie, afwisselend meerdere AIOS van andere specialismen (SEH, Interne Geneeskunde, Sportgeneeskunde, Huisartsgeneeskunde), zes ANIOS (waarvan 1 in kader PhD traject), 2 Physician Assistants (PA) en 1 PA in opleiding.

 

Daarnaast zijn er telkens meerdere co-assistenten aanwezig. Er is een goed uitgeruste pacemakerafdeling.

Vanwege een groot natuurlijk verloop van onze ANIOS richting opleidingsplekken hebben wij vaak ruimte voor nieuwe assistenten. Avond- en nachtdiensten (voorwacht) worden verdeeld binnen de groep.

Dit ben jij

Voor deze functie zoeken wij gemotiveerde arts-assistenten (basisartsdiploma). Deze werkplek biedt niet alleen een uitstekende voorbereiding op de vervolgopleidingen cardiologie, longziekten en interne geneeskunde, maar ook voor de huisarts- en sportartsopleiding.

Dit bieden wij

Het dienstverband is voor in eerste instantie 12 maanden, met de mogelijkheid tot verlenging. De arbeidsvoorwaarden worden geregeld volgens de cao Ziekenhuizen.

  • Jouw salaris is ingeschaald volgens cao Ziekenhuizen in FWG 65 max € 6.716;
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Een aantrekkelijke regeling voor het reizen met openbaar vervoer met korting tussen 30% en 60%;
  • Een fijne werkplek in een opleidingsgericht STZ-ziekenhuis;
  • Een opleidingsbudget van € 1.000 bij een dienstverband van tenminste één jaar;
  • Je ontvangt een GoodHabitz account, voor het verder ontwikkelen van zowel jouw persoonlijke als zakelijke skills.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid pakket flexibele arbeidsvoorwaarden genaamd FlexieCuri, waaronder bijvoorbeeld sportarrangementen en verzekeringen.

Dit zijn wij 

VieCuri is een topklinisch ziekenhuis. Met verstand van zaken en gevoel voor mensen dragen wij zorg voor de gezondheid van alle inwoners in Noord-Limburg. Dát is onze missie.

We leveren naast medisch specialistische zorg ook complexe zorg. Patiënten van (ver) buiten de regio komen hiervoor naar ons ziekenhuis. We zijn ambitieus op het gebied van onderzoek, opleiding en innovatie. Naast de behandeling van ziekte, richten wij ons op het gezond(er) worden en blijven van onze patiënten. Daarnaast zijn we een belangrijke opleidingsplek voor artsen, verpleegkundigen en andere behandelaars. Wij willen groeien. In alle opzichten. En dat doen we ook. Niet alleen met bijvoorbeeld de bouw van een nieuw OK-complex, maar ook als het gaat om jouw persoonlijke groei. Jouw welzijn en werkplezier vinden wij erg belangrijk.

 

Vragen?
Stel ze aan Suzanne 

 

 

Suzanne Quaring
Adviseur Recruitment en Mobiliteit 

squaring@viecuri.nl
M 06 22807870
T 077 320 5022