Anesthesioloog (m/v)

Patiëntgerichte, integere collega Anesthesioloog gezocht!


Interesse in deze functie? Reageer dan vóór 1 september 2019 aanstaande via onderstaande button.

Dit wordt je nieuwe baan

Vanwege het invullen van managementtaken binnen het VieCuri Medisch Centrum voor Noord-Limburg en vanwege het reduceren van collega’s is er 0,8 FTE vacatureruimte ontstaan binnen de vakgroep Anesthesiologie. De vakgroep bestaat momenteel uit 9 anesthesiologen (8,2 FTE). Binnen de vakgroep zijn 4 pijnspecialisten werkzaam. De werkzaamheden strekken zich uit over twee locaties (Venlo 7 operatiekamers waarvan regulier 6 in gebruik, Venray 2 operatiekamers). De anesthesiologische zorg in avond, nacht en weekend beperkt zich tot de locatie Venlo.

Welkom in het team

VieCuri is een TopKlinisch ziekenhuis met locaties in Venlo en Venray en enkele buitenpoli’s in omliggende gemeenten. Werken bij VieCuri betekent werken in een ziekenhuis met ruimte voor professionals. Meer ruimte en verantwoordelijkheid om je beroep uit te oefenen. VieCuri maakt deel uit van een samenwerkingsverband van zesentwintig vooraanstaande opleidingsziekenhuizen die topklinische en vaak hooggespecialiseerde medische zorg verlenen en een duidelijke focus hebben op wetenschap en innovatie: de vereniging van Samenwerkende Topklinische opleidingsziekenhuizen (STZ). Als opleidingsziekenhuis investeren wij in onze mensen. Zodat we niet alleen de beste zorg kunnen bieden aan onze patiënten, maar ook de beste professionals in huis hebben die de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en hun professionele ambities waar te maken.

Binnen het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) zijn ruim 170 medisch specialisten in vrije vestiging (stafmaatschap MSB) en in dienstverband (Vereniging Kamer Dienstverbanders) actief. Het MSB levert samen met Viecuri hoogwaardige medisch specialistische patiëntenzorg. Het MSB hecht veel waarde aan innovatie, kwaliteit en samenwerking binnen de regio.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde opleiding tot anesthesioloog; kandidaten die binnenkort de opleiding afronden worden nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.
  • Een patiëntgerichte, integere en kwaliteitsgerichte werkhouding.
  • Je bent een teamspeler en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je neemt naar vermogen organisatorische en management taken op zich.
  • Je hebt een bewezen affiniteit tot het bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek en innovatie.

We hebben je veel te bieden

  • Een prettige werksfeer in een dynamische omgeving.
  • De praktijk wordt ondersteund door sedatiemedewerkers en pijnverpleegkundigen.
  • De vakgroep maakt deel uit van de stafmaatschap Medisch Specialistisch Bedrijf VieCuri (MSB). Hierin zijn alle medische specialisten in vrije vestiging verenigd. Uit- en toetreding tot de stafmaatschap MSB vindt plaats onder de voorwaarden van het MSB. Voor toetreding tot de maatschap geldt een goodwillverplichting.

Praktische informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter van de vakgroep: de heer J.G.H.M. Schlooz of mevrouw L.M. Kropman, anesthesioloog. Beiden zijn bereikbaar via 077-320 55 55.

Interesse in deze functie? Reageer dan vóór 1 september 2019 aanstaande via onderstaande button.