Anesthesiemedewerker

Wil jij een kernrol spelen in ons operatieteam? Lees dan verder!


Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Monique Fonteijn, teamleider Anesthesie, telefonisch 06 - 4611 5226. Een dagje meelopen op ons OK-centrum behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Informeer hierover bij onze collega’s van recruitment: 077 – 320 5022. 

Dit wordt je nieuwe baan

Als anesthesiemedewerker ben je een onmisbare collega voor ons operatieteam. Je verricht taken in de voorbereidende- uitvoerende- en afrondende fasen op het gebied van anesthesiologische zorg bij operatieve ingrepen. Je begeleidt daarbij de patiënt tijdens het verblijf op het OK-centrum. Als anesthesiemedewerker ben je mede betrokken bij de traumaopvang en pijnbestrijding. Collegialiteit en het constructief kunnen werken in een multidisciplinair team staan centraal binnen ons OK-centrum. Jij bent als geen ander sterk in het observeren, analyseren en anticiperen van de patiënt en zijn/ haar situatie en behoeftes. Je schakelt daar waar nodig zodat de patiënt zo comfortabel mogelijk een operatie doorkomt.

Als anesthesiemedewerker bij VieCuri krijg je alle gelegenheid je vakmanschap te ontwikkelen en je verantwoordelijkheden uit te breiden. Vanuit deze functie kun je je specialiseren en doorgroeien naar Sedatie Praktijk Specialist of lid van het Pijnbehandelteam. VieCuri is een Level 2 traumacentrum en we hebben regelmatig complexe operaties. Jij speelt als anesthesiemedewerker daarbij een kernrol. Dit maakt je functie uitdagend en hierdoor blijf je jezelf ontwikkelen. 

Welkom in het team

VieCuri beschikt over een OK-centrum dat in Venlo bestaat uit 7 en in Venray 2 operatiekamers. Daarnaast is VieCuri recentelijk gestart met de plannen voor het bouwen van een geheel nieuw ultramodern OK-complex. Met uitzondering van cardio chirurgie en grote neuro-chirurgie zijn alle specialismen bij ons vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er zelfstandige behandelkamers op poliklinieken, een verkoeverkamer, een sterilisatieafdeling, een pijnpoli en een preoperatief bureau. In totaal werken er circa 200 medewerkers binnen onze OK-organisatie. Je wordt onderdeel van een divers team waarbinnen diverse teambuilding activiteiten worden georganiseerd. 

Kernbegrippen zijn: topklinische zorg, onderwijs en opleiding, transparantie, klinisch onderzoek en samenwerking, zowel binnen VieCuri als in een grote regio. We zijn op zoek naar diverse collega’s die ons team komen versterken.

Wat breng je mee?

Wij zijn op zoek naar iemand die zich herkent in het onderstaande profiel:

 • In het bezit van een CZO erkend diploma anesthesiemedewerker; 
 • Proactieve instelling en je denkt graag mee over verbeteringen en ontwikkelingen;
 • Je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team; 
 • Je staat open voor veranderingen en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Flexibel en stressbestendig;
 • Beschikt over een gezonde dosis humor;
 • Zelfstandig kunnen werken; 
 • In bezit van een voor de functie geldig vaccinatiebewijs;
 • In bezit van geldige VOG.

Houd jij van uitdaging en elke dag iets nieuws leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We hebben je veel te bieden
 

 • VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers; 
 • Je ontvangt een overeenkomst voor onbepaalde tijd, met inachtneming van de reguliere proeftijd. Het aantal uren wordt in overleg vastgesteld; 
 • Scholingstraject (indien gewenst) voor Sedatie Praktijk Specialist dat je kunt volgen onder werktijd; 
 • Salariëring geschiedt afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens FWG 55 (max € 4.111,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, excl. eventuele ORT);
 • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learnings die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

En daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Praktische informatie

Locatie Venlo en Venray

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Monique Fonteijn, teamleider Anesthesie, telefonisch 06-4611 5226. Een dagje meelopen op ons OK-centrum behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Informeer hierover bij onze collega’s van recruitment: 077 – 320 5022. 

Heb jij interesse in deze uitdagende functie, reageer dan via onderstaande button "Solliciteren".