Anesthesie medewerker

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s, zowel voor een vast aantal uren per week of flexibel met een oproepcontract.


Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Monique Fonteijn, teamleider Anesthesie, telefonisch 077-3205980.

Dit wordt je nieuwe baan

Als anesthesiemedewerker verricht je taken in de voorbereidende- uitvoerende- en afrondende fasen op het gebied van anesthesiologische zorg bij operatieve ingrepen. Daarnaast begeleid je de patiënt tijdens het verblijf op het OK-centrum. Als anesthesiemedewerker ben je mede betrokken bij de trauma opvang en pijnbestrijding. Collegialiteit en in teamverband kunnen werken is absoluut een vereiste.

Als anesthesiemedewerker bij VieCuri krijg je alle gelegenheid je vakmanschap te ontwikkelen en je verantwoordelijkheden uit te breiden. Vanuit deze functie kun je je specialiseren en doorgroeien naar Sedatie Praktijk Specialist of lid van het Pijnbehandelteam.

Welkom in het team

VieCuri beschikt over een modern OK-centrum dat in Venlo bestaat uit 7 en in Venray uit 2 operatiekamers. Met uitzondering van cardio chirurgie en grote neuro-chirurgie zijn alle specialismen vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er zelfstandige behandelkamers op poliklinieken, een verkoeverkamer, een sterilisatieafdeling, een pijnpoli en een preoperatief bureau. In totaal werken er circa 200 medewerkers binnen onze OK-organisatie.

Wat breng je mee?

Je bent in het bezit van een CZO erkend diploma anesthesiemedewerker. Je bent proactief ingesteld en denkt graag mee over verbeteringen en ontwikkelingen. Omdat in het OK centrum ingrepen altijd anders kunnen lopen dan verwacht, is het noodzakelijk dat je snel kunt schakelen en flexibel bent. Je kunt uitstekend samenwerken binnen een multidisciplinair team.

Houd jij van uitdaging en elke dag iets nieuws leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We hebben je veel te bieden

Het aantal uren van je dienstverband wordt in overleg vastgesteld. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform cao Ziekenhuizen. De functie is ingedeeld in FWG 55 (max. € 4.111,- op basis van 36 uur per week). Daarnaast bieden wij 8,33% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% en is er binnen VieCuri een aantrekkelijk pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden met onder andere sportabonnementen en verzekeringen.

Praktische informatie

Locatie Venray en Venlo

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Monique Fonteijn, teamleider Anesthesie, telefonisch 077-3205980.

Heb jij interesse in deze uitdagende functie, reageer dan via onderstaande button "Solliciteren".