Analist COVID-19 diagnostiek (24-36 uur)

Kom jij tijdelijk ons team versterken?


Voor inlichtingen over deze functie staat manager Sigrid de Beer je graag te woord, Sigrid is te bereiken op telefoonnummer 06 - 1088 7338.

Dit wordt je nieuwe baan

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de COVID-19 diagnostiek. Je verzamelt en beoordeelt de afgenomen patiënten-materialen en controleert en corrigeert de gegevens in ons laboratorium informatiesysteem. Je voert de aangevraagde analyses volgens voorschrift uit, binnen de vastgestelde tijden. Daarbij wordt gebruik gemaakt van geavanceerde analysers. Verwerking van de uitslagen (digitaal en telefonisch), onderhoud van apparatuur en werkplek, op peil houden van voorraden, beantwoorden van vragen met betrekking tot de voortgang van de analyse en overige ondersteunende taken voor de afdeling Medische Microbiologie behoren vanzelfsprekend tot jouw takenpakket.

De werkzaamheden worden volgens rooster uitgevoerd in dag-, avond en weekenddiensten. 

Welkom in het team

De afdeling Medische Microbiologie is een goed geoutilleerd laboratorium op locatie Venlo. Op deze afdeling wordt patiënten-materiaal onderzocht op de verwekkers van infectieziekten, o.a. bacteriën, virussen, schimmels, gisten en parasieten. Tevens wordt veel onderzoek gedaan naar de aanwezigheid van antistoffen tegen deze verwekkers. Het team bestaat uit circa 50 medewerkers 

De COVID-19 diagnostiek wordt uitgevoerd binnen het team serologie/moleculaire diagnostiek, in dit team zijn circa 8 mensen werkzaam.

Wat breng je mee?

Je hebt een relevante laboratorium opleiding op minimaal mbo niveau  afgerond en beschikt over enige kennis van moleculaire diagnostiek. Ervaring op een microbiologisch ziekenhuislaboratorium is een pré.  
Verder heb je ervaring met verwerken van gegevens in software applicaties en je gaat zorgvuldig, nauwkeurig en planmatig te werk.  
Tot slot lever je een positieve bijdrage aan het team, waarbij collegialiteit vanzelfsprekend is. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken, waarbij je voldoende initiatief toont. 

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. 

  • Je ontvangt een contract voor 24-36 uur per week;
  • Dit betreft een tijdelijk dienstverband voor een half jaar, verlenging is niet uitgesloten;
  • Salariëring geschiedt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens FWG 40, afhankelijk van opleiding en ervaring; 
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learning modulen die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

En daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen. 

Praktische informatie

Locatie: Venlo 

Voor inlichtingen over deze functie staat manager Sigrid de Beer je graag te woord, Sigrid is te bereiken op telefoonnummer 06 - 1088 7338.

Heb je interesse in deze functie? Wij ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief vóór 17 januari 2021 via onderstaande button "Solliciteren".