Accountmanager VieCuri MOOI (28 uur)

Wij zijn op zoek naar versterking van ons team!


Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door Ira Binkhorst-van Nisselroij, wnd teamleider poli  Plastische Chirurgie, telefoonnummer 077-320 6385 en Paula Schouten, manager VE Plastische Chirurgie en Urologie telefoonnummer 06-22119104.

Dit wordt je nieuwe baan

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het in de markt zetten van producten en diensten voor consumenten en verwijzers-netwerken. Het gaat hierbij met name om esthetische producten en diensten al verlies je de verbinding tussen esthetische en reguliere zorg binnen het specialisme hierbij zeker niet uit het oog. Je houd je bezig met het relatiebeheer en het informeren van verwijzers (zoals beautyprofessionals in de regio) om een zo groot mogelijke bekendheid te verkrijgen en daarmee de productieverhoging te realiseren.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van interactieve campagnes & content marketing. Je geeft voortdurend inspiratie aan de verschillende social media accounts en begrijpt ook technische tools zoals google Ads. Je bent een creatieve duizendpoot die niet alleen evenementen en speeddates organiseert maar ook klinische lessen voor onze verwijzers. Binnen VieCuri organiseer je klinische lessen voor verpleegkundigen en andere zorgverleners in het kader van de reguliere zorg.

Je geeft voortdurend inspiratie aan verschillende social media accounts. Je begrijpt technische (social) media tools zoals google Ads en weet hoe je deze kunt inzetten. Je voelt haarfijn aan welk kanaal geschikt is voor welke boodschap. Onze website is met jou altijd up-to-date. Je zoekt, schrijft en ontwikkelt creatieve content voor onze website. Je denkt na èn je doet. Je bent alert op kansen en bent in staat snel te schakelen.

Je optimaliseert processen continue en je geeft commerciële opvolging aan de offertes. Binnen het verkoopconcept heb je een duidelijke stem en druk je een stempel op de wijze waarop VieCuri MOOI zich naar buiten toe profileert.

Welkom in het team

VieCuri MOOI is hét centrum voor plastische chirurgie in Noord-Limburg voor de onverzekerde zorg. VieCuri MOOI is onderdeel van VieCuri Medisch Centrum en biedt behandelingen binnen de topklinische omgeving van het ziekenhuis.

Wat breng je mee?

Om deze sleutelfunctie te kunnen invullen dien je in ieder geval te beschikken over kennis van accountmanagement en marketing & communicatie op hbo-niveau en heb je affiniteit met plastische esthetische chirurgie. Je bent representatief en je beschikt over de noodzakelijke communicatieve vaardigheden om onze dienstverlening aan de man of vrouw te brengen.

Daarnaast ben je in staat om zelfsturend te werken, zonder daarbij de organisatie uit het oog te verliezen en kun je je werk goed organiseren. De omvang van het dienstverband bedraagt 28 uur gemiddeld per week, waarbij je zelf verantwoordelijk bent voor de wijze waarop en wanneer je deze invult. Je bent in het bezit van rijbewijs en je hebt de beschikking over een auto.

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. Je ontvangt binnen VieCuri:

  • In eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijds goedbevinden.
  • Salariëring geschiedt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens FWG 50 tot een maximum van € 3.664,= bruto per maand op fulltime basis (36 uur per week).
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learning modulen die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

En daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Praktische informatie

Locatie Venlo

Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door Ira Binkhorst-van Nisselroij, wnd teamleider poli Plastische Chirurgie, telefoonnummer 077-320 6385 en Paula Schouten, manager VE Plastische Chirurgie en Urologie telefoonnummer 06-22119104.

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Reageer dan vóór 15 februari 2020 via onderstaande button “Solliciteren”.

Op basis van briefselectie maken wij een keuze.