1e Medewerker Restaurant

Ben jij die representatieve gastheer/ gast dame die wij zoeken?


Wil je meer informatie over deze vacature? Nicole Jansen, teamleider Horeca Food Services, vertelt je er graag meer over, zij is te bereiken op telefoonnummer 06-83139674

Dit wordt je nieuwe baan

“Service is wat je geeft, gastvrijheid is hoe je het laat voelen”

Kun jij mensen zich welkom laten voelen in ons restaurant ThuiZ. Of het nu een directe collega is, een medewerker van het ziekenhuis, een patiënt of een bezoeker. Solliciteer dan naar deze functie.

Als eerste medewerker ben jij samen met het team horecamedewerkers verantwoordelijk voor het neerzetten van de ultieme gastvrijheidsbeleving. Jij bent hét aanspreekpunt voor je collega’s en natuurlijk voor de gasten, zowel patiënten, bezoekers en medewerkers van ons ziekenhuis. Je weet precies wat er speelt in ons restaurant en bent bekend met de werkwijzen én de vraag van de gasten. Jij bent communicatief vaardig en weet al je kennis en enthousiasme op een prettige manier over te brengen op het team. Je collega’s komen naar je toe met vragen en jij zorgt ervoor dat iedereen weet wat er van hem/haar verwacht wordt. Kortom, samen met het team zorg jij ervoor dat het restaurant op rolletjes loopt en dat iedere gast met een glimlacht het restaurant verlaat.

Naast het actief bezig zijn op de werkvloer ben, je ook bezig met de nodige administratieve werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het mee toezicht houden op de roosters, aannemen van reserveringen, plaatsen van bestellingen tevens de controle hiervan, het bewaken van voorraad, inwerken van eventuele nieuwe medewerkers, toezien op een juiste uitvoering van procedures en werkwijzen etc. 

Met dit takenpakket ben jij overduidelijk een ster in prioriteiten stellen en ben jij een collega die zich goed staande weet te houden in de drukte van de dag!

Welkom in het team

Je werkt in het team van enthousiaste collega’s van de afdeling Horeca. De afdeling maakt onderdeel uit van het Cluster Facilitair bedrijf. De afdeling Horeca verzorgt alle zaken betreffende eten en drinken voor patiënten, medewerkers en gasten in Venlo en Venray. Als 1e medewerker Restaurant zul jij met name in restaurant ThuiZ en restaurant Venray ingezet worden. 

Wat breng je mee?

 • Je hebt een opleiding tot horeca medewerker afgerond en beschikt over een mbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt ervaring in een coördinerende functie binnen de horeca en/of catering.
 • Je werkt goed onder druk en weet het hoofd koel te houden in stressvolle situaties.
 • Het is een pré als je kennis hebt van procedures conform de hygiënecode voor voedingsverzorging in zorginstellingen en richtlijnen van voedingscentrum Nederland.
 • Je beschikt over het HACCP certificaat of kunt dit op korte termijn behalen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent communicatief vaardig en in staat kennis en enthousiasme over te brengen op het team.
 • Je bent kundig met de computer
 • Je bent een prettige collega die van aanpakken weet maar die ook zijn of haar collega's kan aansturen. Verder ben je klantgericht, zelfstandig, initiatief nemend. Ook schakel je snel tussen de diverse werkzaamheden ( evt. affiniteit met koken) en zet je altijd net even dat extra stapje om onderscheidend te zijn.

Tot slot ben je gastvrij, representatief, flexibel en toont oprechte interesse in onze gasten en medewerker je hebt een service gerichte instelling. Is jouw motto:  "Er zijn geen problemen, problemen zijn er om opgelost te worden?" Dan zoeken we jou! 

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. Je ontvangt binnen VieCuri: 

 • In eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijds goedbevinden;
 • Salariëring geschiedt volgens cao Ziekenhuizen, conform FWG 25 (max. € 2.524,- bij een 36-urige werkweek);
 • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering; 
 • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learnings die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling;

En daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen. 

Praktische informatie

Locatie: Venlo/Venray

Wil je meer informatie over deze vacature? Nicole Jansen, teamleider Horeca Food Services, vertelt je er graag meer over, zij is te bereiken op telefoonnummer 06-83139674.

Heb je interesse in deze functie, reageer dan vóór 22 februari 2020 via onderstaande button 'solliciteren'.