Stage & afstuderen


VieCuri is een lerende organisatie en het opleiden van potentiële medewerkers behoort tot haar kerntaken.
Stagiair(e)s zijn zodoende erg waardevol voor VieCuri. Ze bieden een frisse, kritische blik, brengen nieuwe kennis en zorgen voor nieuwe impulsen. 

Kies een van onderstaande deelgebied voor meer informatie:
Stage lopen binnen Viecuri

VieCuri is een lerende organisatie en het opleiden van potentiële medewerkers behoort tot haar kerntaken. Stagiair(e)s zijn waardevol voor VieCuri. Ze bieden een frisse, kritische blik, brengen nieuwe kennis en zorgen voor nieuwe impulsen.

Het Stagebureau fungeert als centraal coördinatiepunt voor alle stagezaken binnen VieCuri en stemt vraag en aanbod op elkaar af. Het bureau is het eerste aanspreekpunt voor studenten die graag stage willen lopen binnen het ziekenhuis en onderhoudt contacten met opleidingen.

Het Stagebureau is telefonisch (077) 320 66 83 te bereiken op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en via e-mail: stagebureau@viecuri.nl.

Afstuderen bij Viecuri


Ben je een HBO-student Verpleegkunde, Facilitair, Bedrijfseconomisch of Technische Bedrijfskunde en zoek je een afstudeeropdracht? Ook daarvoor bieden wij mogelijkheden. Als je interesse hebt, kun je via de button open sollicitatie stage  je hiervoor aanmelden. Graag duidelijk aangeven naar welke richting je voorkeur uitgaat.

Beschikbare Stage en Afstudeeropdrachten

In onze privacy verklaring geven we aan hoe we omgaan met de door jou verstrekte (persoons)gegevens.