Werken bij Viecuri

We hebben geprobeerd om werken bij Viecuri zo leuk en gemakkelijk mogelijk te maken.

Om daardoor te zorgen, maken we gebruik van een Self Service Systeem.

Je vult je gegevens in, uploadt je CV en klaar ben je.

Vanaf nu vind je via "Mijn sollicitatiedossier" al jouw informatie en communicatie rondom jouw sollicitatie. Zo weet je altijd waar je aan toe bent!Hoe ziet jou sollicitatie er in een paar stappen uit?


Stap 1Klik op de knop 'Solliciteren' bij de vacature. 

Stap 2Vul al je gegevens in op het formulier, voeg je cv en motivatie toe als bijlage. Je sollicitatie wordt in behandeling genomen zodra je op de knop 'aanmaken' klikt.

Stap 3: Kies 'Aanmaken' en verzend jouw sollicitatie

Stap 4Je krijgt een e-mail met daarin toegang tot ons sollicitatieportaal op deze website. Hier vind je alle informatie terug over jouw sollicitatie en de vervolgstappen. Elke keer als er een bericht van ons voor je klaar staat, ontvang je een e-mail met daarin een link naar het betreffende bericht.

Wat zijn de volgende stappen?

Heeft je cv en motivatie onze interesse gewekt? Dan vindt er een eerste kennismaking plaats. Vaak is dit met een direct leidinggevende en HR. Wordt het eerste gesprek vanuit beiden kanten positief ervaren dan vindt er een tweede gesprek plaats met andere gesprekspartners waar er een vervolg wordt gegeven aan het eerste gesprek.

Iedereen nog steeds enthousiast?

Dan plannen we een
arbeidsvoorwaardenvoorstel en/of -gesprek in.In onze privacy verklaring geven we aan hoe we omgaan met de door jou verstrekte (persoons)gegevens.