Beroepeninformatie voor middelbare scholieren
 

Beroepeninformatie voor middelbare scholieren
Normaliter zou VieCuri voor middelbare scholieren een beroepenavond organiseren. Tijdens de beroepenavond krijgen scholieren de kans om een kijkje achter de schermen van ons ziekenhuis te nemen door met diverse beroepen mee te lopen.

Helaas is dit vanwege corona niet mogelijk. Omdat we jullie wel de mogelijkheid willen geven om je in te lezen over de diverse beroepen die er zijn binnen VieCuri hebben we een beroepenbrochure opgesteld.Hierin staat beknopt beschreven wat diverse beroepen binnen VieCuri inhouden.

Je vindt de beroepenbrochure hier.

Meer weten over een bepaald beroep?
Dat kan! VieCuri geeft scholieren ook de mogelijkheid om in contact te komen met onze professionals door middel van een online “Meet & Greet”.

Heb je na het lezen van de informatie uit de beroepenbrochure nog vragen over een bepaald beroep of wil je meer weten over een bepaalde studie zoals geneeskunde of verpleegkunde? Meld je dan aan voor een online “Meet & Greet” met één van onze collega’s.

Tijdens de online “Meet & Greet” krijg je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met onze collega’s van VieCuri. Dit doen we via een online kennismaking die circa 10 minuten duurt. Op deze manier willen we je optimaal informeren over de carrièremogelijkheden binnen VieCuri en of het werken in de zorg iets voor jou kan zijn.

Meld je aan voor de “Meet & Greet”!
Aanmelden kan door de volgende stappen te ondernemen. Stuur een e-mail naar stagebureau@viecuri.nl met daarin de vermelding van de volgende gegevens:

  • Naam + achternaam.
  • Welke school je zit.
  • Welk leerjaar en niveau.
  • Op welk e-mailadres en telefoonnummer je het beste te bereiken bent.
  • Over welk beroep of welke beroepen je graag meer informatie zou willen.
  • Eventuele vragen die je al hebt over het beroep/ de beroepen.

Er wordt nadat we je informatie hebben ontvangen contact met je opgenomen over het tijdstip/ de tijdstippen van de “Meet & Greet” met één van de collega’s van VieCuri. Deze zal gepland worden aan de hand van het aantal aanmeldingen voor de Meet & Greet en in de komende weken plaatsvinden. Hiervan word je op de hoogte gehouden.

Vragen over andere beroepen in het ziekenhuis?
Voor vragen over andere beroepen in het ziekenhuis kun je terecht bij stagebureau@viecuri.nl. Hier kun je met je vragen terecht over studiekeuze, loopbaanmogelijkheden en diverse beroepen die we aanbieden binnen VieCuri.

 

 

 


In onze privacy verklaring geven we aan hoe we omgaan met de door jou verstrekte (persoons)gegevens.