Samen bouwen aan een beter VieCuri

Werken aan de toekomst
Binnen VieCuri werken meer dan 70 teamleiders op diverse (zorg)afdelingen. We maken het onderscheid tussen verpleegafdelingen, poliklinieken en medisch ondersteunende afdelingen waar onze teamleiders elke dag het verschil maken. Voor de patiënt, zijn of haar naasten en voor elkaar. 

Waarom werken als teamleider? 
“De combinatie van leidinggeven en het verbeteren van de zorg is waarom ik kies voor de functie van teamleider binnen VieCuri. Het stukje zingeving is absoluut aanwezig. Elke dag weer.“

Als leidinggevende binnen ons ziekenhuis ben je direct of indirect betrokken bij het verbeteren van de patiëntenzorg binnen onze regio. VieCuri zoekt ambitieuze professionals die met verstand van zaken en gevoel voor mensen zich in willen zetten voor de zorg. Het is werken in een complexe, soms hectische omgeving die de nodige uitdagingen met zich meebrengt. 

Deze uitdagingen ga jij echter niet uit de weg. Want… Jij hebt een missie! Namelijk: samen met je team de zorg voor onze patiënten en hun naasten verbeteren waar mogelijk. In deze functie kun je écht het verschil gaan maken. Jouw maatschappelijke toegevoegde waarde is dan ook groot wanneer je deze functie gaat vervullen. 

Zijn we op zoek naar jou?  
Voor het vervullen van een leidinggevende functie als teamleider voor de verpleegafdelingen en poliklinieken zijn een HBO diploma Verpleegkunde en/of een HBO Management in de Zorg een vereiste. VieCuri faciliteert diverse opleidingen en helpt je verder je persoonlijke en professionele ambities waar te maken.
Direct solliciteren? Onze actuele vacatures vind je hier.

Heb jij minimaal HBO werk- en denkniveau en interesse om een leidinggevende functie als teamleider bij de ondersteunende diensten binnen VieCuri te gaan vervullen? Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Onder het genot van een kop koffie of thee kijken we hoe jouw ambities bij die van ons ziekenhuis passen. Zowel met professionals met als zonder een zorgachtergrond of zorgervaring gaan we graag het gesprek aan. 

Wil je meer weten? 
Neem dan contact op met op onze adviseurs Recruitment & Mobiliteit voor meer informatie via 077 – 320 5053 of via recruitment@viecuri.nlIn onze privacy verklaring geven we aan hoe we omgaan met de door jou verstrekte (persoons)gegevens.