Arbeidsvoorwaarden en sollicitatieproces

Arbeidsvoorwaarden en sollicitatieproces

Wat hebben we jou te bieden?

Wat hebben we jou te bieden?

VieCuri vindt jouw welzijn en werkplezier erg belangrijk. We bieden jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, om anderen op te leiden, om te onderzoeken en innoveren. Daarnaast hebben we een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden en extra’s voor jou samengesteld. Dit kun je verwachten als je bij VieCuri werkt.

Werkweek

In ons ziekenhuis is de CAO Ziekenhuizen van toepassing. Een fulltime werkweek bedraagt 36 uur.

Salaris

In de CAO zijn functiegroepen vastgesteld met een bijbehorende salarisschaal. Op basis van jouw kennis, ervaring en je leeftijd wordt het salaris bepaald.

Vakantiegeld en eindejaarsuitkering

Volgens de CAO Ziekenhuizen krijgt iedereen 8,33% vakantiegeld. Bij de meeste bedrijven is dit 8%. Daarnaast ontvang je ook nog eens 8,33% eindejaarsuitkering (13e maand).

Vakantiedagen

Bij een dienstverband van 36 uur per week krijg je 20 vakantiedagen. Daarnaast ontvang je jaarlijks nog eens 57 PLB uren (Persoonlijk levensfasenbudget). Dit zijn extra uren die je ontvangt en kunt inzetten voor verlof. Je kunt deze uren ook laten uitbetalen. Je bouwt de PLB op afhankelijk van je leeftijd en de duur van je dienstverband. Je kunt deze uren naar eigen inzicht en wensen opnemen, bijvoorbeeld om tijdelijk minder te werken of voor extra studietijd.

FlexieCuri

Dit is een systeem waarmee je je arbeidsvoorwaarden naar eigen wensen en behoeften kunt aanpassen. Bijvoorbeeld door extra vakantiedagen of een fiets te kopen met (een deel van) je salaris.

Sporten met korting

Als medewerker van VieCuri kun je tegen bijzonder aantrekkelijke voorwaarden sporten. VieCuri vindt het namelijk van groot belang dat medewerkers gezond zijn en blíjven. Daarom is er een fitnessregeling voor alle medewerkers en is de gemiddelde korting op je abonnement 42%. Je hebt de mogelijkheid om te sporten met korting bij nagenoeg alle centra in de regio van VieCuri.

Mobiliteitsregeling

Wij stimuleren onze medewerkers die op een gezonde en milieuvriendelijke manier naar hun werk komen. Je krijgt een vergoeding als je carpoolt, te voet of met de fiets naar je werk komt. Daarnaast krijg je tot 60% korting op je OV-abonnement.

Tafelvoetbal of tafeltennis in de pauze

Neem even een moment voor ontspanning en speel een potje tafelvoetbal of daag je collega’s uit voor de tafeltennis pauzecompetitie!

Stoelmassage

Gedurende twintig minuten kneedt een ervaren stoelmasseur jouw hoofd, nek, schouders, armen, handen en rug los. Het werkt ontspannend, stress verlagend én zorgt ervoor dat energie weer vrij kan stromen.

Korting in ons restaurant en in winkels

Je kunt met korting gebruik maken van ons bedrijfsrestaurant. Bovendien krijg je ook korting bij de diverse winkels in het ziekenhuis en op gezichtsbehandelingen en cosmetische ingrepen bij VieCuri MOOI.

Sollicitatieproces

Sollicitatieproces

Heb jij je droomvacature bij ons gevonden? Dan wil je natuurlijk meteen solliciteren! We hebben de stappen voor je op een rijtje gezet.

Upload eenvoudig en snel jouw cv en motivatiebrief en vul jouw gegevens in;

De recruiter bekijkt of er voldoende aanknopingspunten zijn voor een eerste gesprek. Per e-mail ontvang je een melding dat er nieuws is over jouw sollicitatie;

Je logt in op werkenbijviecuri.nl om je sollicitatiedossier te openen en het bericht te lezen;

Als je een positief bericht hebt ontvangen dan plannen we een eerste gesprek in;

Is iedereen na dit gesprek enthousiast? Dan volgt er in veel gevallen een tweede gesprek;

Is ook het tweede gesprek goed gegaan? Dan nodigen wij jou uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek;

Als je akkoord bent met de arbeidsvoorwaarden dan ben jij onze nieuwe collega!

 

Vragen?
Stel ze aan ons
recruitment team

Vragen?
Stel ze aan ons
recruitment team

 

 

Recruitment team
E recruitment@viecuri.nl
T 077 3205022